Gradske vesti

Asfaltiranje nekategorisanih puteva u seoskim mesnim zajednicama

20. jul 2021, Vranje
  • Asfaltiranje nekategorisanih puteva u seoskim mesnim zajednicamaAsfaltiranje nekategorisanih puteva u seoskim mesnim zajednicamaAsfaltiranje nekategorisanih puteva u seoskim mesnim zajednicamaAsfaltiranje nekategorisanih puteva u seoskim mesnim zajednicamaAsfaltiranje nekategorisanih puteva u seoskim mesnim zajednicamaAsfaltiranje nekategorisanih puteva u seoskim mesnim zajednicamaAsfaltiranje nekategorisanih puteva u seoskim mesnim zajednicamaAsfaltiranje nekategorisanih puteva u seoskim mesnim zajednicama
    1/8

    Gradski većnik Miodrag Protić i šef Službe za investicije i građevinsko zemljište Saša Pešić obišli su Ristovac gde se izvode radovi na rekonstrukciji nekategorisanog puta. ,,Reč je o deonici dužine 529 metara, za čiju revitalizaciju je izdvojeno 3 miliona 259 hiljada dinara, bez PDV-a. Uporedo sa ovim uređen je i nekategorisani put u selu Gornji Vrtogoš, u dužini od 120 metara. Za ovu deonicu izdvojena su sredstva od million i 203 hiljade dinara bez PDV – a. Izvođač radova na asfaltiranju seoskih puteva je firma Saba Belča'' , rekao je Pešić.

    Po rečima gradskog većnika Protića asfaltiranje ovog puta u ataru sela Ristovac predstavlja realizaciju dela programa za uređenje građevinskog zemljišta na teritoriji grada Vranja za 2021. godinu i to delu koji se odnosi na seoske mesne zajednice. ,,Za uređenje  seoskih mesnih zajednica u okviru Komunalnog programa iz budžeta grada Vranja opredeljeno je 30 miliona dinara. Komunalni program za 2021. godinu obuhvata uređenje građevinskog zemljišta na teritoriji grada,  i za tu svrhu u budžetu opredeljena su sredstva od 690 miliona dinara’’, istakao je Protić. U narednom periodu nakon izrade tehničke dokumentacije i dobijanja potrebnih dozvola i odobrenja biće nastavljena realizacija Komunalnog programa, kako u samom gradu, tako i u selima.