Gradske vesti

Značajna donacija GEOX-a Vranju

10. april 2020, Vranje
  • Značajna donacija GEOX-a Vranju
    1/1

    Grad Vranje dobio je 2.000.000 dinara novčane donacije od italijanskog GEOX–a, koji posluje u Vranju. U saopštenju koje je potpisao  predsednik italijanskog GEOX–a, Mario Moretti Polegato, navodi se da ovaj renomirani proizvođač obuće oseća moralnu dužnost da pruži podršku lekarima i medicinskom osoblju koje je na prvoj liniji fronta u borbi protiv COVIDA-19 i pomogne lokalnoj zajednici.

    ,,Ovim gestom, takođe, želim da izrazim našu moralnu podršku institucijama i njihovom osoblju, koji preduzimaju sve mere kako bi u ovim odlučnim trenucima spasili ljudske živote. Ovo je podrška i izraz saosećanja i svim građanima Vranja, posebno pojedincima koji su oboleli i njihovim porodicama koje se bore protiv koronavirusa’’, navodi se između ostalog u saopštenju predsednika italijanskog GEOX–a.

    Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković izrazio je duboku zahvalnost italijanskom GEOX–u, naglasivši da se još jednom pokazalo da su investitori koji posluju u Vranju društveno odgovorni i visoko moralni. ,,Ovaj novac biće iskorišćen za potrebe Apoteke Vranje i nabavku i proizvodnju dezinfekcionih sredstava i medicinskog alkohola, koji su neophodni u borbi protiv širenja koronavirusa’’, rekao je gradonačelnik dr Milenković.